REZULTATE IN PREMIERA LA CAMPIONATUL MONDIAL DE KYOKUSHIN KARATE FULL CONTACT SZENTES, UNGARIA 12-13.05.2012

Campionatul Mondial de Kyokushin, Ungaria 2012 - medaliati Ttakeda Club
Campionatul Mondial de Kyokushin, Ungaria 2012 - Istrate Florin si Rosu Flavian, locul 3
Campionatul Mondial de Kyokushin, Ungaria 2012 - Plakat

In perioada 11-13.05.2012, in localitatea SZENTES, UNGARIA, a avut loc CAMPIONATUL MONDIAL DE KYOKUSHIN KARATE JUNIORI si U-20, unde au participat 17 tari si un numar de 457 de sportivi. Romania a fost reprezentata de TAKEDA CLUB PIATRA NEAMT si KAMAKURA DOJO PIATRA NEAMT cu un lot format din 10 sportivi.

Campionatul este recunoscut ca unul dintre cele mai puternice din lume, unde vin sportivi foarte bine pregatiti si cu o experienta competitionala foarte ridicata. La acest campionat lupta a fost acerba pentru a urca pe podium. Delegatia noastra a reusit o frumoasa performanta, cucerind doua medalii de bronz prin FLAVIAN ROSU la -85 kg si STEFAN ISTRATE la -65 kg ambi membri Takeda Club. Cei care au mai avut sansa de a cuceri o medalie sunt ANDREI LAZARI, IOAN POPOVICI si ALXANDRU OLTEANU care au ratat la muchie de cutit urcarea pe podium, luptand cu daruire si spirit.

Momentan cele doua cluburi se pregatesc pentru examinarea de grad a sportivilor si in data de 28 iulie va avea loc la Piatra Neamt SEMINARUL INTERNATIONAL DE SHINDOKAI KAN KARATE, condus de SHIHAN GILLES RICHARD 7 DAN SHIDOKAN. De retinut ca acest seminar este la a dou editie in Romania, iar ca si premiera, se vor sustine examene de grad de centuri negre. Pentru cei care nu stiu ce reprezinta SHINDOKAI, aceasta arta martiala este compusa din karate kyokushin, muay thai sau box thailandez si grapplig sau lupta la sol. In aceasta federatie mondiala, clubul TAKEDA cat si KAMAKURA sunt membrii oficiali, iar sensei ANDI NEAGU si sensei IONEL IONITA sunt reprezentantii acestei organizatii in Romania. Munca celor doua cluburi nu se incheie aici, deoarece in acest an vor mai avea loc inca 3 campionate de full contact, a cincea editie jubiliara a seminaruljui condus de catre KANCHO GERARD GORDEAU in luna noiembrie si alte evenimente surpriza, care vor fi aduse la cunostinta la timpul respectiv tuturor practicantilor si simpatizantilor atrelor martiale de full contact.

Prin activitatea celor doua cluburi, atat prin rezultate cat si prin seriozitate, am reusit sa facem din orasul Piatra Neamt un centru de arte martiale, deoarece foarte multe cluburi din Europa cat si din tara vor sa vina la Piatra Neamt sa participe in campionate si la seminariile organizate de noi.

Pe aceasta cale felicit toti sportivi si le doresc cat mai multe medalii, in competitile ce-i asteapta.

Presedinte Takeda Club
Ionel Ionita