INTERNATIONAL SHINDOKAI-KAN SEMINAR - "THE FIRE WARRIORS"

International shindokai-kan seminar - aug 2012

In data de 28.07.2012, TAKEDA CLUB a organizat Seminarul International de Shindokai–Kan la Piatra Neamt, sustinut de shihan Gilles Richard 7 dan, presedintele International Shindokai-kan League. La acest seminar au participat 50 de sportivi din Romania, Franta si Ungaria. Acest seminar este inscris in calendarul mondial al organizatiei de shindokai-kan si este a doua editie desfasurata in Romania.

Prima editie a avut loc in urma cu 7 ani si la timpul respectiv a fost o premiera in artele martiale deoarece pentru prima data acest stil a patruns la noi in tara. Pentru cei care nu stiu, shindokai este un stil de arte martiale care inglobeaza kyokushin karate, muay thai, judo si ju jitsu, facandu-l astfel unul din cele mai complexe stiluri de arte martiale de contact. In acest seminar, ca si noutate, toti participantii au dat examen de grad si tot in premiera Ionita Ionel si Andi Neagu au sustinut examenul de 4 dan pe parcursul a 6 ore si in acelasi timp panoplia clubului Takeda s-a mai imbogatit cu o centura neagra shodan prin Daniel Petre. Ecoul acestui seminar s-a resimtit imediat mai mult in afara tarii dar si in tara, primind felicitari pentru organizarea acestui eveniment.

Multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi: Colon Help, Fibrex Nylon SA, SC 3 Brazi, Pensiunea Moldova si Pretorian SRL.